Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα στο όριο του φάουλ» (vid)

Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα στο όριο του φάουλ» (vid)
Ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει το αποψινό (22/4, 19:00) Game 2 της προημιτελικής σειράς με τον Ολυμπιακό, εξηγώντας πως οι Μονεγάσκοι δεν ήταν τόσο επιθετικοί στον πρώτο αγώνα στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε λογαριασμό στη σειρά με τη Μονακό κι απόψε θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πριν ταξιδέψει στο Πριγκιπάτο την επόμενη εβδομάδα.

Από την πλευρά του, ο Σάσα Ομπράντοβιτς έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων στο Game 1 και εξήγησε τι πρέπει να αλλάξει η Μονακό ώστε να έχει τύχη στο δεύτερο παιχνίδι στο ΣΕΦ.

«Νομίζω ήταν εμφανές το πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα στο όριο του φάουλ και οι διαιτητές προσαρμόζονται σε αυτό που τους αρέσει να παίζουν. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσαρμοστούμε, να μείνουμε ήρεμοι και να κάνουμε αυτά που συνηθίζουμε ως ομάδα. Πρέπει να βγάλουμε την ίδια επιθετικότητα που βγάζει ο Ολυμπιακός για να έχουμε πιθανότητες εδώ.

Νομίζω πως αυτό μας έλειψε στο πρώτο ματς. Δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί όσο είχαμε συνηθίσει μέσα στην χρονιά. Ίσως η ατμόσφαιρα να μας έβαλε περισσότερη πίεση που έπρεπε να διαχειριστούμε. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις πολλά πράγματα όσον αφορά την τακτική. Τίποτα δεν πρέπει να επηρεάσει την συγκέντρωσή μας μέσα στο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι, οι διαιτητές, οι φίλαθλοι... Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλους τους παράγοντες και να αντιδράσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

@Photo credits: eurokinissi