Εφές: Αρθροσκόπηση ο Μπαλμπάι, επιστρέφει σε τέσσερις μήνες

Εφές: Αρθροσκόπηση ο Μπαλμπάι, επιστρέφει σε τέσσερις μήνες

Εφές: Αρθροσκόπηση ο Μπαλμπάι, επιστρέφει σε τέσσερις μήνες
Ο αρχηγός της Εφές, Ντόγκους Μπαλμπάι υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση έπειτα από τέσσερις μήνες.

Η Αναντολού Εφές περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα προημιτελικά της EuroLeague (σ.σ. Αρμάνι Μιλάνο ή Ρεάλ Μαδρίτης) ενώ σε ό,τι αφορά τον Ντόγκους Μπαλμπάι, ο αρχηγός της ομάδας της Κωνσταντινούπολης υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο δεξί γόνατο που τον ταλαιπωρεί.

Όπως ενημέρωσε επισήμως η Εφές, ο γιατρός των Εθνικών ομάδων της Τουρκίας υπέβαλε σε αρθροσκοπική επέμβαση τον Μπαλμπάι ο οποίος αναμένεται να μείνει μακριά από τα παρκέ για τέσσερις μήνες.

Ο αργηχός της Εφές έχει αγωνιστεί φέτος μόλις σε 16 ματς στην EuroLeague και την τουρκική λίγκα. Η τελευταία του συμμετοχή σημειώθηκε στις 11 Μαρτίου, στην ήττα από τη Μονακό με 102-80.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.