Μέικον: «Υπέροχο που έχουμε και πάλι τον αρχηγό μας» (vids)

Μέικον: «Υπέροχο που έχουμε και πάλι τον αρχηγό μας» (vids)

Μέικον: «Υπέροχο που έχουμε και πάλι τον αρχηγό μας» (vids)
Ο Ντάριλ Μέικον αποθέωσε τον Ιωάννη Παπαπέτρου για την επιστροφή στην ενεργό δράση και λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Βερολίνο, υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίξει όπως ακριβώς και στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ.

Ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» είπε για το εξ αναβολής παιχνίδι με την Άλμπα (6/4, 21:00) ότι «αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγούμε και να παίξουμε όπως απέναντι στη Ρεάλ. Νομίζω πως ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας σε αυτή τη σεζόν, ίσως το καλύτερο. Παραμείναμε όλοι μαζί, παραμείναμε ήρεμοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα» και συνέχισε:

«Εκτελέσαμε σωστά το πλάνο μας και στις δύο πλευρές του παρκέ. Θεωρώ πως αν παίξουμε όπως με τη Ρεάλ δεν θα έχουμε πρόβλημα στο Βερολίνο. Όπως και να έχει, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς παίζουμε μακριά από την έδρα μας. Προφανώς ό,τι κι αν κάναμε στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια μας αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετό. Θέλουμε να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε σωστό μπάσκετ και όλα θα είναι καλά».

Όσο για την επιστροφή των τραυματιών και ειδικότερα του Ιωάννη Παπαπέτρου; «Με την επιστροφή και αυτών των παιδιών είμαστε πολύ δυνατοί. Τους περιμέναμε να γυρίσουν και είναι υπέροχο συναίσθημα που έχουμε ξανά μαζί τον αρχηγό μας, τον leader της ομάδας μας αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά. Αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν και όλοι μαζί».