Πρίφτης; «Κέρδος η εμφάνιση του Μαντζούκα»

Πρίφτης; «Κέρδος η εμφάνιση του Μαντζούκα»

Newsroom
Πρίφτης; «Κέρδος η εμφάνιση του Μαντζούκα»
Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην απόδοση του Λευτέρη Μαντζούκα, το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Οκάρο Ουάιτ αλλά και για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Μακάμπι.

Μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από την Μακάμπι, ο 53χρονος τεχνικός είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Συγχαρητήρια στην Μακάμπι, έκανε ένα καλό παιχνίδι Εμείς είχαμε το προβάδισμα στην πρώτη περίοδο, αλλά στη δεύτερη χάσαμε την επαφή με το σκορ και δεχθήκαμε πολλούς πόντους σε αυτήν την περίοδο. Το πρόβλημά μας ήταν αμυντικό. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε περισσότερα, σε δυο μέρες έχουμε το δύσκολο παιχνιδι με τη Ρεάλ. Έχουμε να διαχειριστούμε τα θέματά μας. Οι παίκτες προσπάθησαν, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό»

Όσο για την ξαφνική απουσία του Οκάρο Ουάιτ και το πώς επηρέασε τους «πράσινους» είπε ότι «προφανώς και επηρέασε, ειδικά από τη στιγμή που συνέβη δυο ώρες πριν από το παιχνίδι», ενώ για την εμφάνιση του Μαντζούκα, είπε: «Δουλεύουμε όλοι, σαν σύλλογος για αυτό. Είναι κάτι πολύ θετικό. Έχει πάρει ευκαιρίες και χρόνο. Δεν θα το πω ευκαιρίες, έχει πάρει χρόνο. Σήμερα έπαιξε καλά, αλλά αυτά πρέπει να συνοδεύονται και με νίκες. Είναι θετική η εμφάνισή του, ένα κέρδος. Αν μπορούμε να πούμε κάτι θετικό για τη σημερινή βραδιά».

Για το γεγονός ότι αποβλήθηκε γρήγορα με πέντε φάουλ και αν έπρεπε να τον προστατεύσει; «Δεν πρόλαβα να τον βγάλω στο 4ο φάουλ, έγινε πολύ γρήγορα. Ίσως έπρεπε να τον είχα βγάλει από το 3ο φάουλ, αλλά θεώρησα πως έπρεπε να τον κρατήσω μέσα. Έπαιζε καλά. Το σκορ δεν με βοήθησε να τον προστατεύσω».

Για τον Τζέρεμι Έβανς: «Τον ξεκίνησα στην πεντάδα, αλλά μετά τον άφησα στην άκρη, βλέποντας πως ο Μαντζούκας ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο. Αυτομάτως πήγε πιο πίσω ο Έβανς. Ίσως στο 2ο ημίχρονο να μπορούσα να τον βάλω αντί του Κασελάκη. Έπαιξα και με τον Παπαπέτρου στο 'τέσσερα'. Προτίμησα τον Λεωνίδα (σ.σ. Κασελάκη) αντί του Τζέρεμι (σ.σ. Έβανς), γιατί τον είχα αρκετή ώρα εκτός. Δεν ξέρω τι ρυθμό θα είχε και αν θα ήταν “ζεστός”».