Επίσημο: Τέλος και ο Λούντμπεργκ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (vid)

Επίσημο: Τέλος και ο Λούντμπεργκ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (vid)

Επίσημο: Τέλος και ο Λούντμπεργκ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (vid)
Ο Ίφε Λούντμπεργκ έγινε ο τρίτος παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπειτα από τον Ντάνιελ Χάκετ και τον Τόκο Σενγκέλια που αποδεσμεύτηκε από την «ομάδα του στρατού» έπειτα από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε επισήμως την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον Ίφε Λούντμπεργκ, ο οποίος αποκτήθηκε μεσούσης της περσινής σεζόν από τη Ζιελόνα Γκόρα ως ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ της VTB League.

Ο Δανός γκαρντ αγωνίστηκε σε 65 ματς υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη, μετρώντας 10.4 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.1 κλεψίματα, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση της περσινής VTB League. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ήδη αποδέσμευσε τους Ντάνιελ Χάκετ και Τόκο Σενγκέλια που συνεχίζουν στη Βίρτους Μπολόνια.

Πλέον ο Λούντμπεργκ βγαίνει στην αγορά των free agents ενώ πριν από μερικούς μήνες, αποκάλυψε πως το ΝΒΑ είναι ένα όνειρο για τον ίδιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.