Λούντμπεργκ: «Το ΝΒΑ είναι ένα όνειρο, αυτό το καλοκαίρι θα είναι πολύ διασκεδαστικό»!

Λούντμπεργκ: «Το ΝΒΑ είναι ένα όνειρο, αυτό το καλοκαίρι θα είναι πολύ διασκεδαστικό»!

Λούντμπεργκ: «Το ΝΒΑ είναι ένα όνειρο, αυτό το καλοκαίρι θα είναι πολύ διασκεδαστικό»!
Το συμβόλαιο του Γκάμπριελ Λούντμπεργκ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και ο Δανός γκαρντ παραδέχτηκε πως το όνειρό του είναι να μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ!

Στις 24 Δεκεμβρίου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχασε τον Ουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο στον αγώνα με τη Βιλερμπάν για τη 16η αγωνιστική της EuroLeague όταν συγκρούστηκε με αντίπαλό του στη διεκδίκηση της μπάλας. Αμέσως σήμανε… συναγερμός και η ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής έγινε επιτακτική ανάγκη για τους Ρώσους.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, η Ζιελόνα Γκόρα υποχρέωσε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρώτη ήττα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στη VTB League, επικρατώντας με 93-90 με τρίποντο στο 1.7" με τρίποντο του Κρις Ρίτσαρντ, στο παιχνίδι όπου ο Λούντμπεργκ μέτρησε 26 πόντους με 8/11 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 1/1 βολή, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα!

Ήταν το μεγάλο τεστ που πέρασε επιτυχώς ο Δανός γκαρντ που προηγουμένως κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Η περίπτωσή του ήλθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό ωστόσο υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μιλώντας στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα Tirando a Fallar, ανέφερε σχετικά: «Όταν έφτασα στην ΤΣΣΚΑ, ήξερα πως έπρεπε να προσαρμοστώ γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση, με άφησαν να παίξω με το δικό μου στιλ. Μολονότι είναι ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, μου επέτρεψαν να είμαι ο εαυτός μου»!

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Το ταξίδι μου για να φτάσω στη Μόσχα ήταν πολύ μεγάλο. Νομίζω πως πνευματικά, είμαι διαφορετικός από πολλούς ανθρώπους. Όταν έχω έναν στόχο, κάνω ό,τι μπορώ για να τον πετύχω. Το ΝΒΑ είναι ένα όνειρο που θέλω να εκπληρώσω κάποια στιγμή, μολονότι τώρα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ΤΣΣΚΑ. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι πολύ διασκεδαστικό»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λούντμπεργκ: «Ήξερα πως ο Παναθηναϊκός με θέλει» (vid)