Μποχωρίδης: «Ήμασταν πολύ soft, δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες»

Μποχωρίδης: «Ήμασταν πολύ soft, δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες»

Ευαγγελος Στελλάκης
Μποχωρίδης: «Ήμασταν πολύ soft, δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες»
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε το ίδιο σκληρά με την Μπαρτσελόνα, ενώ δεν χρησιμοποίησε ως δικαιολογία τις απουσίες των «πρασίνων».

Ο 27χρόνος πλειμέικερ του Παναθηναϊκού μίλησε στη NOVA μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα αναφέροντας αρχικά ότι «δυστυχώς αντέξαμε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο παρουσιαστήκαμε σοβαροί. Απ' το δεύτερο και μετά, η Μπαρτσελόνα ανέβασε ρυθμό, έπαιξε πιο δυνατά από μας. Πήγε στις επαφές, έπαιξαν πραγματικά όπως έπρεπε. Δυνατό μπάσκετ, ενώ εμείς δεν ανταποκριθήκαμε, ήμασταν πολύ πιο soft. Δίκαια πήρε την διαφορά κι είχε αυτή την εικόνα το παιχνίδι».

Για το αν έγινε αισθητή η υψομετρική διαφορά των ομάδων: «Σίγουρα τη νιώσαμε. Όχι μόνο στο κατέβασμα και τις παγίδες που έκαναν, έχουν ψηλά κορμιά και μπορούν με μεγάλη ευκολία να καλύπτουν το γήπεδο. Σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού έπαιξαν πολύ πιο δυνατά από μας και γι' αυτό είχαμε αυτή την εικόνα σήμερα».

Για το... μπασκετικό ξύλο: «Σίγουρα είναι θέμα μυαλού, δεν πρέπει να χαλάει το μυαλό σου. Είναι μια ομάδα η Μπαρτσελόνα που παίζει στα όρια του φάουλ. Είναι αρκετές φορές δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος. Από 'κει και πέρα πρέπει κι εσύ να... νευριάσεις μπασκετικά, να βάλεις το κορμί σου παίζοντας εξίσου δυνατά για να τους αντιμετωπίσεις. Κάτι που εμείς δεν κάναμε».

Για το μπες-βγες παικτών και τις απουσίες σε προπονήσεις και παιχνίδια: «Είναι πολύ διαφορετικό όταν την μια εβδομάδα κάποιοι κάνουν προπόνηση κι άλλοι όχι. Μας λείπουν ατόμα, είχαμε πολύ σημαντικές απουσίες. Δεν θέλω να σταθώ μόνο σ' αυτό. Όσοι είμαστε στο γήπεδο και παίζουμε πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Σίγουρα η εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα δεν ήταν αυτή που έπρεπε επειδή δεν βγάλαμε σκληράδα. Δεν θα σταθώ σε αυτές τις δικαιολογίες, έπρεπε να δείξουμε καλύτερο εαυτό κι αυτό δεν αλλάζει τώρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.