Ολυμπιακός: Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού, τα δύο αφορούν παίκτες

Ολυμπιακός: Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού, τα δύο αφορούν παίκτες

Newsroom
Ολυμπιακός: Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού, τα δύο αφορούν παίκτες
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως σε νέο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν θετικά τέσσερα μέλη της ομάδας, εκ των οποίων οι δύο είναι παίκτες.

Ενώ όλα έδειχναν πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα είχε στη διάθεσή του ένα πλήρες ρόστερ για τις υποχρεώσεις της «διαβολοβδομάδας», ο κορονοϊός έρχεται να προκαλέσει ξανά προβληματισμούς στους «ερυθρολεύκους».

Λίγα 24ωρα πριν ο Ολυμπιακός βρεθεί αντιμέτωπος με την Ρεάλ στη Μαδρίτη (02/02), η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως σε νέο έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν τέσσερις περιπτώσεις θετικές στην Covid-19. Τα κρούσματα αφορούν δύο παίκτες και δύο μέλη του σταφ, οι οποίοι θα απομονωθούν το επόμενο διάστημα ακολουθώντας τις οδηγίες του πρωτοκόλλου.

Θυμίζουμε πως στην συγκεκριμένη διοργάνωση ένα παιχνίδι αναβάλλεται όταν δεν υπάρχουν 8 διαθέσιμοι παίκτες, ενώ ένας αγώνας του ελληνικού πρωταθλήματος μπορεί να αναβληθεί και σε περίπτωση τριών κρουσμάτων που να αφορούν παίκτες.

Μάλιστα η EuroLeague έχει κάνει γνωστή την διαφοροποίηση και μείωση του χρόνου καραντίνας για παίκτες και προπονητές που έχουν νοσήσει από 14 σε 7 μέρες, με την προϋπόθεση να είναι εμβολιασμένοι.