EuroLeague: Final 4 στο Βελιγράδι, αν το Βερολίνο έχει κρούσματα covid-19

Μιχάλης Γκιουλένογλου
EuroLeague: Final 4 στο Βελιγράδι, αν το Βερολίνο έχει κρούσματα covid-19
Όλοι οι δρόμοι μπορεί να οδηγούν στο Βελιγράδι. Η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι η εναλλακτική, αν το Βερολίνο δεν μπορεί να διοργανώσει το φετινό Final 4 της EuroLeague.

Η EuroLeague έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό ότι το Final 4 της σεζόν 2021-2022 θα διεξαχθεί στο Βερολίνο. Ένα δημοσίευμα της σερβικής Mozzart Sport, ωστόσο, αναφέρει ότι οι όλοι οι δρόμοι μπορεί να οδηγούν σε μία άλλη πόλη που ξεκινάει απ΄το γράμμα «Β», το Βελιγράδι!

Σύμφωνα με την Mozzart το Βελιγράδι αποτελεί την εναλλακτική, σε περίπτωση που το Βερολίνο δεν θα καταφέρει να διοργανώσει το Final 4, λόγω πολλών κρουσμάτων. Θυμίζουμε ότι στη σερβική πρωτεύουσα είχε διοργανωθεί το Final 4 του 2018, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτά την κούπα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία ανάμεσα στο Δήμο και τη EuroLeague, με το Δήμαρχο του Βελιγραδίου, Γκόραν Βέσιτς να δηλώνει την επιθυμία του για τη διοργάνωση του μεγάλου ραντεβού στην πόλη του.

«Αν ρωτήσεις όλες τις ομάδες της EuroLeague που θέλουν να παίξουν, θα σου απαντήσει στο Βελιγράδι, επειδή περνάνε καλά και έχουν καλές αναμνήσεις από το Final του 2018», ήταν τα λόγια του Βέσιτς.

@Photo credits: EuroLeague