Μπολομπόι: «Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να μας κάνουν ζημιά»

Ευαγγελος Στελλάκης
Μπολομπόι: «Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να μας κάνουν ζημιά»
Τους κινδύνους της αυριανής (12/1, 21:00) αναμέτρησης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (10-7) με τον Παναθηναϊκό (4-13) στο ΟΑΚΑ, επεσήμανε ο Ρώσος ψηλός, Τζοέλ Μπολομπόι.

Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη, το οποίο καταγράφει ρεκόρ 4-13 στην EuroLeague, θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ (10-7) αύριο στις 9μ.μ. στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ο 27χρονος φόργουορντ της ρωσικής ομάδας ανέφερε ενόψει του αγώνα της Τετάρτης στην Αθήνα πως «προετοιμαζόμαστε πολύ καλά, κάνουμε πολλές προπονήσεις. Παει αρκετός καιρός (σ.σ. από τις 23/12 και το ματς στην Μαδρίτη με την Ρεάλ) από την τελευταία φορά που δώσαμε αγώνα, με την διοργάνωση να κάνει παύση και τα ματς να αναβάλλονται λόγω του κορονοϊού. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Διαθέτει μονάδες που μπορούν να μας κάνουν ζημιά ατομικά. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε μπάσκετ επιπέδου... ΤΣΣΚΑ».

Ο Μπολομπόι (2.04μ.) μετρά φέτος 6.4 πόντους με 60% στο δίποντο και 4.3 ριμπάουντ ανά 16:21' κατά μέσο όρο, έχοντας αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια της τρέχουσας Regular Season.