Μονακό: Λύση συνεργασίας με τον Μίτροβιτς

Μονακό: Λύση συνεργασίας με τον Μίτροβιτς

Μονακό: Λύση συνεργασίας με τον Μίτροβιτς
Μίτροβιτς και Μονακό αποφάσισαν από κοινού την λύση της συνεργασίας τους με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσω ανάρτησης στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Λίγο πριν την έναρξη ακόμη μίας «διαβολοβδομάδας» της Euroleague, η Μονακό βρίσκεται σε αναζήτηση πρώτου προπονητή, αφού ανακοίνωσε το κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας.

Ο 51χρονος τεχνικός συνέδεσε το όνομά του με τις επιτυχίες των Μονεγάσκων, κατακτώντας το EuroCup της περασμένη σεζόν και οδηγώντας τους στα... σαλόνια της Euroleague, ενώ χρίστηκε τρεις φορές τροπαιούχος Γαλλίας.

Ωστόσο, η μέχρι τώρα πορεία της Μονακό στη Euroleague, όπου βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 5-9 και 5 συνεχόμενες ήττες, αλλά και το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στη Στρασμπούρ για την LNB, φέρονται ως οι λόγοι που προκάλεσαν την αποχώρηση του Μίτροβιτς από τον πάγκο της ομάδας.

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη (15/12) η Μονακό επισκέπτεται τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας και την Παρασκευή «φιλοξενεί» τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (17/12).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Μονακό και ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς αποφάσισαν, με κοινή συμφωνία, να τερματίσουν τη συνεργασία τους.

Από το Pro B στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο, κάθε σελίδα της ιστορίας μας φέρει το αποτύπωμα του coach Z.

Είναι ένα μοναδικό παράδειγμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: ένας σύλλογος και ένας προπονητής που ξεκίνησαν το ταξίδι τους από τη δεύτερη κατηγορία του Εθνικού Πρωταθλήματος, «σήκωσαν» το Eurocup και στη συνέχεια... ένιωσαν τη γεύση της Ευρωλίγκας.

Το όνομα του Ζβέζνταν Μίτροβιτς είναι για πάντα χαραγμένο στην ιστορία της Μονακό.

Σας ευχαριστώ, κόουτς Ζ.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.