Euroleague: «Λάθος των διαιτητών στο Ρεάλ - Μακάμπι»

Euroleague: «Λάθος των διαιτητών στο Ρεάλ - Μακάμπι»
Η Euroleague εξέδωσε ανακοίνωση κατά την οποία παραδέχεται το λάθος της τριπλέτας των διαιτητών στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μακάμπι.

Το λάθος που έκαναν οι τρεις διαιτητές κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μακάμπι τόνισε σε ανακοίνωσή της η Euroleague.

Η ανακοίνωση της Euroleague:

«Στο τέταρτο δεκάλεπτο, με 0:40,2 να απομένουν στο ρολόι του αγώνα, η μπάλα έφυγε εκτός ορίων με την κατοχή να παραχωρείται στη Μακάμπι από τη στη γραμμή βάσης. Πριν ξαναμπεί η μπάλα εντός ορίων, η Μακάμπι πήρε τάιμ άουτ. Κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ, ο Ερτέλ της Ρεάλ Μαδρίτης αντικαταστάθηκε από τον Τέιλορ.

Μετά το τάιμ άουτ, ο Σκότι Ουίλμπεκιν προσπάθησε να επαναφέρει την μπάλα, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα την παράβαση πέντε δευτερολέπτων, που κρίθηκε σωστά από τον διαιτητή. Σε αυτό το σημείο, ο Τέιλορ αντικαταστάθηκε από τον Ερτέλ.

Ούτε οι διαιτητές ούτε η γραμματεία εντόπισαν αυτό το λάθος και καθώς δεν υπήρχε χρονική φάση του αγώνα μεταξύ των αλλαγών, τόσο η επανείσοδος του Ερτέλ όσο και η επιστροφή του Τέιλορ στον πάγκο δεν θα έπρεπε να επιτραπούν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.