Ιτούδης: «Ελέγξαμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε σωστά και παίξαμε καλή άμυνα»

Newsroom
Ιτούδης: «Ελέγξαμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε σωστά και παίξαμε καλή άμυνα»
Ο Δημήτρης Ιτούδης μιλώντας για τη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι η ομάδα του έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μιλώντας για το ματς στη Μόσχα και τη νίκη της ΤΣΣΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, είπε χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στους παίκτες και στην ομάδα μας. Δεν είχαμε στην διάθεσή μας τους Φόιγκτμαν, τον Σενγκέλια και τον Χάκετ. Όμως πρέπει να εστιάζουμε σε αυτούς που ήταν εδώ και έπαιξαν. Έδωσαν ένα πραγματικό σόου και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Σε γενικές γραμμές ελέγξαμε το παιχνίδι, ακόμα και όταν ο Παναθηναϊκός επέλεξε άμυνα ζώνης ή μαν του μαν. Είχαμε παίκτες οι οποίοι δημιούργησαν σωστά ενώ παράλληλα παίξαμε και καλή άμυνα. Παρόλα αυτά δεν καταφέραμε να τους περιορίσουμε στα δίποντα» και συνέχισε:

«Κλείσαμε καλα στο τρίποντο τους Μέικον και Νέντοβιτς, οι οποίοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να σε πληγώσουν. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Μπήκαμε δυνατά στην 3η περίοδο, ενώ σε όλο το ματς, όπως στην 1η και και στην 2η περίοδο επιλέξαμε διαφορετικές άμυνες, είχαμε ρυθμό και σκορ. Δίκαια νικήσαμε. Συνεχίζουμε και ελπίζω να έχω όλους τους παίκτες υγιείς».

@Photo credits: eurokinissi