Μπαρτζώκας: «Απόλυτα ομαδική προσπάθεια απόψε, έχουμε ταλαντούχους παίκτες»

Μπαρτζώκας: «Απόλυτα ομαδική προσπάθεια απόψε, έχουμε ταλαντούχους παίκτες»

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Απόλυτα ομαδική προσπάθεια απόψε, έχουμε ταλαντούχους παίκτες»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο στάθηκε στην ομαδικότητα που έδειξαν οι παίκτες του καθώς και στην εξαιρετική δημιουργία και τις πολλές ασίστ.

Ο έμπειρος τεχνικός των ερυθρολεύκων δήλωσε αναλυτικά μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο Φόρουμ: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και στον κόσμο μας που ήρθε εδώ να μας στηρίξει. Ήταν μια απόλυτα ομαδική προσπάθεια απόψε, επειδή ήμασταν κατά τη γνώμη μου εξαιρετικοί επιθετικά στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, κάτι που πάντα είναι πολύ σημαντικό απέναντι στο Μιλάνο».

Εξήγησε στη συνέχεια ότι: «Σταματήσαμε την δημιουργία του Ντιλέινι και του Σέρχιο και γι' αυτό, προφανώς, νικήσαμε. Είναι μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη. Αλλά από αύριο, ξεχνάμε τα πάντα σχετικά με αυτή τη νίκη επειδή η Ευρωλίγκα είναι πραγματικά δύσκολη. Νομίζω ότι από τη στιγμή που η ομάδα δουλεύει προς τη σωστή κατεύθυνση, όλοι μπορούν να συνεισφέρουν στο επιθετικό μας παιχνίδι. Είχαμε πολλές ασίστ απόψε. Αρκετή δημιουργία και πραγματικά πιστεύω στους παίκτες μας. Έχουμε ταλαντούχους παίκτες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να παίζουμε όλοι μαζί».

@Photo credits: euroleague.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.