Παναθηναϊκός: Βραβεύτηκε μέσα σε αποθέωση ο Πασκουάλ (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Βραβεύτηκε μέσα σε αποθέωση ο Πασκουάλ (vid)
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τον Τσάβι Πασκουάλ ο οποίος βραβεύτηκε από την «πράσινη» ΚΑΕ για την προσφορά του στην ομάδα δια χειρός Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Μοναδικό standing ovation γνώρισε ο προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο οποίος είχε βρεθεί για δύο χρόνια στον «πράσινο» πάγκο έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (2017, 2018) και ένα Κύπελλο (2017) Ελλάδας.

Ο Τσάβι Πασκουάλ αποθεώθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αναγνώρισαν την (μεγάλη) προσφορά του στην ομάδα. Εκείνος που τον βράβευσε ήταν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ο οποίος του απένειμε τιμητική πλακέτα. Επίσης έλαβαν ανθοδέσμες οι βοηθοί του, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος και Ινίγο Θορθάνο οι οποίοι ήταν στο προπονητικό τιμ και των «πρασίνων» κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο ΟΑΚΑ, όπως επίσης και ο επί σειρά ετών φυσικοθεραπευτής του Παναθηναϊκού και νυν της Ζένιτ, Γιάννης Ζυγούρης.

Να σημειωθεί ότι ο Μάνος Παπαδόπουλος που συμπληρώνει την «ελληνική» παροικία στην Αγία Πετρούπολη είχε βραβευτεί πέρυσι από τους Αλβέρτη και Διαμαντίδη.

@Photo credits: eurokinissi