Παναθηναϊκός: Με φόρα από το ντέρμπι κόντρα στη Ζενίτ

Παναθηναϊκός: Με φόρα από το ντέρμπι κόντρα στη Ζενίτ
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ (21:30, NS Prime) για την 12η «στροφή» της EuroLeague και θέλει να εξαργυρώσει τη νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός (2-9), χωρίς τον Γιόγκι Φέρελ που ζήτησε να αποχωρήσει, θα φιλοξενήσει τη Ζενίτ (8-3), ελπίζοντας να χρησιμοποιήσει τη... φόρα που απέκτησε από την επικράτησή του στο ντέρμπι «αιωνίων» της Basket League. Το τζάμπολ θα γίνει στις 21:30 και η τηλεοπτική κάλυψη θα γίνει από το Novasport Prime.

«Πιστεύω πως ανεξάρτητα από το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μια πρόοδος είναι... δειλά φανερή, από το προηγούμενο παιχνίδι με την Μπάγερν. Δυστυχώς το χάσαμε, όπως το χάσαμε, αλλά νομίζω ότι εκεί είχαμε κάποια καλύτερα δείγματα. Ελπίζω και πιστεύω να το διατηρήσουμε αυτό και στο αυριανό παιχνίδι», δήλωσε την παραμονή του αγώνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης.

Οι «πράσινοι» με μία νίκη και μία ήττα απέναντι στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ στο ΟΑΚΑ, αναζητεί τη νίκη που θα την ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα, η Ζενίτ, η οποία προέρχεται από σερί πέντε νικών, θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Εκτός για τη Ζενίτ παραμένει από την αρχή της σεζόν ο Σαμπάζ Νέιπιερ.

@Photo credits: INTIME