Σαντ-Ρος: «Η νίκη με Ολυμπιακό θα βοηθήσει στην ψυχολογία μας»

Νίκος Καρφής
Σαντ-Ρος: «Η νίκη με Ολυμπιακό θα βοηθήσει στην ψυχολογία μας»
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζενίτ (21:30, 25/11) και ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος στάθηκε στη ψυχολογία που θα πάρει η ομάδα του μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Θριαμβευτής έφυγε από το ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός, αφού επικράτησε του Ολυμπιακού και τον υποχρεώσε στην πρώτη του εντός έδρας νίκη. Πλέον το τριφύλλι έχει μπροστά του το παιχνίδι με τη Ζενίτ για τη Euroleague και ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος θεωρεί πως η νίκη στο ντέρμπι θα βοηθήσει την ψυχολογία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα έιπε

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και το αν θα αλλάξει τη ψυχολογία του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια της Euroleague: «Σιγουρα θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Μας δίνει αυτή την ελπίδα, καταφέραμε να πάρουμε το ντέρμπι. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια της Euroleague».

Για το αν χρειάζεται έξτρα προσπάθεια από κάθε παίκτη για να ανέβει η ομάδα: «Σίγουρα, πρέπει να βγούμε από την comfort zone. Πρέπει να κάνουμε όλοι το βήμα παραπάνω. Πρέπει όλοι μας να δώσουμε παραπάνω πράγματα στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που θα μας βοηθήσει και στο μέλλον».

Για τη Ζενίτ: «Έχουμε προβλήματα αμυντικά, θα πρέπει να προσέξουμε. Δίνουμε στους αντιπάλους πολλούς εύκολους πόντους και δεύτερες ευκαιρίες. Το... πληρώνουμε αυτό στα παιχνίδια μας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.