Ντόρσεϊ: «Είμαι έτοιμος για την ατμόσφαιρα με τον Παναθηναϊκό»

Ντόρσεϊ: «Είμαι έτοιμος για την ατμόσφαιρα με τον Παναθηναϊκό»

Newsroom
Ντόρσεϊ: «Είμαι έτοιμος για την ατμόσφαιρα με τον Παναθηναϊκό»
Ο Ολυμπιακός έχει μπροστάν του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (22/11, 19:30) και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε για τη σημασία του αγώνα με τους «πράσινους».

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε αρχικώς στη νίκη επί της Μακάμπι: «Ήθελα να αντιδράσω. Θέλουμε να υπερασπιστούμε την έδρας μας. Σήμερα μοιράσαμε καλά την μπάλα και μας βγήκε το παιχνίδι».

Ο Ντόρσεϊ κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, τονίζοντας επί του θέματος: «Πάντα θέλεις να κερδίζεις την προηγούμενη ομάδα σου, είναι όμως περισσότερο το προηγούμενο παιχνίδι, που το είχαμε αλλά στο τέλος το παρατήσαμε. Για να γίνουμε μεγάλη ομάδα πρέπει να κερδίζουμε και εκτός έδρας, δεν το έχουμε βρει ακόμα και θα το προσπαθήσουμε την επόμενη εβδομάδα».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Είμαι έτοιμος για την ατμόσφαιρα. Ξέρω ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Έχω ακούσει για τη ατμόσφαιρα και ξέρω πόσο σημαντικό είναι για τους οπαδούς. Πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας».

Για τη Εθνική, τόνισε: «Δεν έχω ακούσει κάτι. Φυσικά και θέλω να παίξω στην Εθνική, αλλά είμαι αφοσιωμένος στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.