«Καρφιά» Ιτούδη στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

«Καρφιά» Ιτούδη στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

«Καρφιά» Ιτούδη στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την συμπεριφορά του Σάρας στη μεταξύ τους αναμέτρηση, η οποία έληξε νικηφόρα για τους «μπλαουγκράνα»

Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ τέθηκαν αντιμέτωποι για την 10η αγωνιστική της Euroleague, με τους Ισπανούς να παίρνουν τελικά το ντέρμπι και να βάζουν... φωτιές στις πρώτες θέσεις της διοργάνωσης.

Η «αρκούδα» κατάφερε να ανακάμψει μετά το ημίχρονο και να επιβάλει τον ρυθμό της στους γηπεδούχους με 8/10 τρίποντα, ξεκινώντας την τελευταία περίοδο προηγούμενη. Ωστόσο οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρήκαν τις λύσεις που έψαχναν και ανέτρεψαν την κατάσταση για το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας για την εξέλιξη της αναμέτρησης, στάθηκε στην τεχνική ποινή που δέχτηκε ο συνάδελφός του προκειμένου να ανακόψει τον ρυθμό.

«Πιστεύω ότι ήταν επίσης μία σημαντική στιγμή. Ανέκοψε τον ρυθμό... Με όλο τον σεβασμό προς τον συνάδελφό μου. Δεν είναι το ίδιο να τιμωρείσαι με μία τεχνική ποινή επειδή το αξίζεις, από το να το κάνεις για να κόψεις μία αντεπίθεση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.