Βεζένκοβ: «Ευχαριστώ που με... ανέχτηκαν την τελευταία εβδομάδα»!

Βεζένκοβ: «Ευχαριστώ που με... ανέχτηκαν την τελευταία εβδομάδα»!

Newsroom
Βεζένκοβ: «Ευχαριστώ που με... ανέχτηκαν την τελευταία εβδομάδα»!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Συγκρατημένη αισιοδοξία από τον Σάσα Βεζένκοφ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονακό, καθώς δήλωσε πως «δεν πετάμε στα σύννεφα με τις έξι νίκες», ενώ ανέφερε παράλληλα πως παίρνει γνώσεις από τους έμπειρους παίκτες της ομάδας.

Ο 26χρονος φόργουορντ, ο οποίος είχε 10 πόντους και 10 ριμπάουντ, αλλά και 2 κλεψίματα κόντρα στην Μονακό, δήλωσε αναλυτικά στην κάμερα της Nova:

«Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα απόψε μέσα από άλλα πράγματα. Προσπάθησα να βρω ρυθμό μέσα από την άμυνα και τα ριμπάουντ. Είχε χαλάσει το μυαλό μου... Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε. Αντιδράσαμε σε τρεις περιόδους, είχαμε καλά νούμερα στην άμυνα. Η Μονακό είναι μια ταλαντούχα ομάδα που θα κάνει... ζημιές. Ξεκίνησε πολύ καλά σήμερα. Χαιρόμαστε στην ομάδα, είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια. Δεν πετάμε στα σύννεφα με τις έξι νίκες μας. Ο στόχος είναι μακριά ακόμη. Θα έρθουν δύσκολες στιγμές αλλά με την κατεύθυνση των έμπειρων παιδιών θα είμαστε ένα υγιές σύνολο».

Για το αν μπορεί να αναλάβει το βάρος του ηγέτη: «Ευχαριστώ που με ανέχτηκαν την τελευταία εβδομάδα! Την έκανα μόνος μου δύσκολη... Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος, επειδή είχαμε 2/2 την προηγούμενη εβδομάδα. Μπήκα μέσα με το σκεπτικό να κερδίσει η ομάδα και να πάει ψηλά. Αν τώρα εγώ μπορώ μετά από τους έμπειρους Παπανικολάου, Πρίντεζη και Σλούκα να μάθω κάποιες γνώσεις και εμπειρίες, θα το κάνω μετά χαράς».

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.