Σλούκας: «Δεν φοβάμαι την ευθύνη να πάρω το τελευταίο σουτ»

Σλούκας: «Δεν φοβάμαι την ευθύνη να πάρω το τελευταίο σουτ»
Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το buzzer beater που έβαλε στη Φενέρ και εκείνο που έχασε, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, εξηγώντας ότι δεν φοβάται την ευθύνη να πάρει το τελευταίο σουτ.

Κάποτε, ο Κώστας Σλούκας είχε σκοράρει το νικητήριο καλάθι της Φενέρ απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι ρόλοι άλλαξαν και ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού έδωσε τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στους Τούρκους.

Ο Σλούκας τόνισε ότι δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη ενός τελευταίου σουτ, ενώ για την άστοχη προσπάθεια στη Βαρκελώνη εξήγησε ότι έπρεπε να ευστοχήσει στο προτελευταίο σουτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας:

«Έχω πετύχει και άλλα τελευταία σουτ, αλλά και έχω αστοχήσει. Δεν φοβάμαι την ευθύνη να πάρω του σουτ. Έπρεπε να τελειώσουμε πολύ νωρίτερα το παιχνίδι, αλλά αστοχήσαμε σε εύκολα σουτ στο τρίτο δεκάλεπτο και αγχωθήκαμε. Αυτό που είπα και στους συμπαίκτες μου, είναι ότι τον Μάιο κανείς δεν θα θυμάται πως νικήσαμε, αλλά αν θα είμαστε στα playoffs και θα διεκδικούμε πρόκριση στο Final 4. Η νίκη μετρά και όχι ο τρόπος που ήρθε. Ο Ολυμπιακός πάντα παίζει για να κερδίσει και εντός και εκτός έδρας, ώστε να κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Για τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού: «Η ομάδα έχει τα κατάλληλα υλικά. Ψωνίσαμε από το πρώτο ράφι της αγοράς, Ουόκαπ, Ντόρσεϊ και Φαλ είναι παίκτες πρώτης γραμμής. Υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά μας, ενώ σίγουρα έχει θετική επίδραση η συμμετοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί χτίζουμε χαρακτήρα ως ομάδα και ρόλους».

Για την σύγκριση των δυο τελευταίων άστοχων σουτ του στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Στην Βαρκελώνη, δεν είχα τον ίδιο χρόνο. Σήμερα, σέταρα την επίθεση και είδα τον χρόνο. Οργάνωσα αυτό που έκανα. Στην Βαρκελώνη, έπρεπε να ευστοχήσω στο προτελευταίο σουτ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.