Η Μπαρτσελόνα τίμησε τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2010 (vid)

Η Μπαρτσελόνα τίμησε τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2010 (vid)

Η Μπαρτσελόνα τίμησε τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2010 (vid)
Η Μπαρτσελόνα τίμησε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την Ζενίτ τους συντελεστές που της έφεραν το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της, πριν από 11 χρόνια.

Μια εκδήλωση που ήταν αρχικά σχεδιασμένη για να λάβει χώρα το 2020, δηλαδή στην επέτειο των 10 ετών από την κατάκτηση του τίτλου της EuroLeague το 2010 στο Παρίσι, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22/10 με καθυστέρηση ενός έτους ελέω της πανδημίας.

Οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν τη Ζενίτ για την 5η αγωνιστική της EuroLeague και πριν από το τζάμπολ της συνάντησης ο οργανισμός των Καταλανών τίμησε τους πρωταθλητές Ευρώπης που την άνοιξη του 2010, είχαν νικήσει με 86-68 τον Ολυμπιακό στο Παλέ ντε Μπερσί.

Στην γιορτή βρέθηκαν οι περισσότεροι παίκτες της Μπαρτσελόνα της αγωνιστικής περιόδου 2009-10, μεταξύ αυτών οι Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Τζιανλούκα Μπαζίλε, Εράζεμ Λόρμπεκ, Πιτ Μάικλ, Φραν Βάσκεθ, Ρότζερ Γκριμάου, Ζόρντι Τρίας, Βίκτορ Σάδα και Χάβι Ραμπασέδα.

Επίσης, βραβεύτηκε ο προπονητής εκείνης της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ που πλέον κοουτσάρει τη Ζενίτ.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.