Σφαιρόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έβαλε μεγάλα σουτ, αλλά κρατάμε τη νίκη»

Newsroom
Σφαιρόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έβαλε μεγάλα σουτ, αλλά κρατάμε τη νίκη»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του για 30 λεπτά, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα μεγάλα σουτ των παικτών του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας τεχνικός της Μακάμπι είδε την ομάδα του να φτάνει στο 2-2 μετά και την 5η αγωνιστική της EuroLeague και όπως είπε «κάναμε μια σημαντική νίκη, που θέλαμε πολύ. Όπως είδατε, είχαμε τον έλεγχο για τρεις περιόδου. Στην τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός έβαλε δύσκολα σουτ και σημείωσε 33 πόντους, παρά το γεγονός πως είχε 23π. στο ημίχρονο. Επέστρεψε στο ματς. Όμως, κρατάμε την νίκη και το πώς παίξαμε για τρία δεκάλεπτα. Πρέπει να βελτιωθούμε στα τελευταία λεπτά».

Και συνέχισε: Κάθε νίκη είναι σημαντική και για αυτό δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ο Παναθηναϊκός παλεύει κάθε ματς και όσες ήττες έχει τώρα είναι στο φινάλε των αγώνων και με μικρές διαφορές. Οπότε, είμαι ικανοποιημένος για την νίκη, αν και πρέπει να βελτιώσουμε τα διαστήματά μας, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά. Θέλω να ευχαριστήσω και το κοινό μας που μας στήριξε και μας βοήθησε να κερδίσουμε στο τέλος».

Τι ήταν αυτό που έφταιξε στο τέλος για την Μακάμπι με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στο ματς; «Ίσως η συγκέντρωσή μας, η χαλάρωσή μας ή και ο πανικός μας, όταν ο αντίπαλος γύρισε με δύσκολα σουτ. Όλα μαζί» ενώ στάθηκε και στους παίκτες της ομάδας του: «Γιατί κάνετε κριτική στο ρόστερ μας; Δεν είναι η σωστή στιγμή να γίνει αυτό. Αγαπώ τους παίκτες μου, έχουμε εξαιρετικό ρόστερ. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε μαζί. Θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια»

@Photo credits: INTIME