Λάσο: «Παίξαμε καλά στην άμυνα, χαρούμενος για το 2/2»

Λάσο: «Παίξαμε καλά στην άμυνα, χαρούμενος για το 2/2»

Newsroom
Λάσο: «Παίξαμε καλά στην άμυνα, χαρούμενος για το 2/2»
Ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε χαρούμενος για το 2/2 της Ρεάλ στην EuroLeague αυτή την εβδομάδα, ενώ στάθηκε και στο απαιτητικό πρόγραμμα της ομάδας του.

Μετά τη νίκη των Μαδριλένων επί του Παναθηναϊκού, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Την Κυριακή θα έχουμε το πέμπτο ματς μέσα σε 10 μέρες. Κάναμε ταξίδια και δώσαμε δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε ευελιξία ως ομάδα. Απόψε είναι μία μέρα που ο προπονητής νιώθει χαρούμενος.

Δεν ήμασταν άψογοι, αλλά ήμασταν συνεπείς. Κάναμε καλή δουλειά. Στη 2η περίοδο χάσαμε μερικά εύκολα σουτ. Όμως παίξαμε καλά στην άμυνα. Στο τέλος είχαμε φρεσκάδα και πήραμε την νίκη απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα. Είμαι χαρούμενος για το 2/2 αυτή την εβδομάδα και πλέον κοιτάμε τη συνέχεια».

Στη συνέχεια ο Πάμπλο Λάσο πρόσθεσε: «Έλεγα στους παίκτες μου ότι πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι. Άσχετα με τα λεπτά ή τον ρόλο τους. Πρέπει να είναι έτοιμοι. Είναι σημαντικό να επισημάνω πως η ομάδα συνολικά κάνει καλή δουλειά. Γι' αυτό και είμαι χαρούμενος με τους παίκτες μου».

@Photo credits: INTIME