Έχασε τον Σενγκέλια με τραυματισμό η ΤΣΣΚΑ πριν από τον Ολυμπιακό

Έχασε τον Σενγκέλια με τραυματισμό η ΤΣΣΚΑ πριν από τον Ολυμπιακό
Η ΤΣΣΚΑ είναι υποχρεωμένη να πορευτεί το επόμενο διάστημα δίχως τον Τόκο Σενγκέλια, λόγω τραυματισμού στον ώμο ενώ την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Μόσχα (22/10).

Ο Γεωργιανός φόργουορντ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στην EuroLeague το βράδυ της Τρίτης 12/10 εκθέτοντας όλη τη φροντ λάιν της Ζενίτ με τους 33 πόντους που σημείωσε ωστόσο τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού στον ώμο.

Ο Σενγκέλια θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης. «Ένιωσε καλύτερα σήμερα όμως δεν είναι στο επίπεδο που απαιτείται για να παίξει σε ένα σκληρό ματς όπως αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα. Παίζουν στα όρια του φάουλ, είναι πολύ επιθετικοί και στις δυο πλευρές του γηπέδου» εξήγησε σχετικά ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Γεωργιανός βγήκε MVP της 2ης και της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague, έχοντας 21 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μ.ό στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της regular season. Εξάλλου, νοκ άουτ παραμένει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

«Αμέσως μετά τον αγώνα με τη Ζενίτ, ο Τόκο Σενγκέλια ένιωσε πόνο στον ώμο του. Υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στους επόμενους αγώνες» ήταν η ενημέρωση της «ομάδας του στρατού».