Ολυμπιακός: Αναζητά πειστική... εκκίνηση κόντρα στη Μπασκόνια

Ολυμπιακός: Αναζητά πειστική... εκκίνηση κόντρα στη Μπασκόνια

Νίκος Καρφής
Ολυμπιακός: Αναζητά πειστική... εκκίνηση κόντρα στη Μπασκόνια
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπασκόνια στην πρεμιέρα του στη Euroleague (21:00, 1/10) και θέλει ένα δυνατό ξεκίνημα κόντρα στους Βάσκους.

Η μεγάλη ώρα έφτασε και για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες ρίχνονται στη μάχη της Euroleague κόντρα στη Μπασκόνια και θέλουν να προσφέρουν θέαμα και ουσία στους οπαδούς τους που θα βρεθούν στο ΣΕΦ για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21:00 με τον Ολυμπιακό να θέλει να εκμεταλλευτεί τις σημαντικές απουσίες των Βάσκων. Η ομάδα από την Ισπανία δεν θα έχει στη διάθεση της τους Άλεκ Πίτερς και Ουέιντ Μπόλντγουιν, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ρόκας Γκιεντράιτις που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Στον αντίποδα ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους για τη μάχη της πρεμιέρας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στην νοοτροπία που πρέπει να έχει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη, ενώ ξεχώρισε 5-6 ομάδες που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα είναι στα playoffs.

Από την άλλη ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε για τους αιφνιδιασμούς που επιδιώκει το σύνολο του Μπαρτζώκα και ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να επιλέξει το σετ παιχνίδι.

Το πρόγραμμα

Ούνικς Καζάν - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (19:00)

Φενέρμπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας (20:45)

Ολυμπιακός - Μπασκόνια (21:00)

Βιλερμπάν - Ζαλγκίρις (21:00)

Μπαρτσελόνα - Άλμπα (22:00)