Λάσο για το μέλλον του Κάρολ: «Γιατί δεν ρωτάτε τον ίδιο;»

Λάσο για το μέλλον του Κάρολ: «Γιατί δεν ρωτάτε τον ίδιο;»

Ευαγγελος Στελλάκης
Λάσο για το μέλλον του Κάρολ: «Γιατί δεν ρωτάτε τον ίδιο;»
Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου της επικείμενης πρεμιέρας της EuroLeague και της αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Έφες, ο κόουτς Λάσο ήταν φυσικό να δεχθεί ερώτηση αναφορικά με το τι πρόκειται τελικά να συμβεί φέτος με τον Τζέισι Κάρολ.

Είναι γνωστό πως ο Τζέισι Κάρολ βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες περνώντας χρόνο με τους οικείους του και δεν δείχνει τάσεις επιστροφής στην Μαδρίτη. Ο οργανισμός της Ρεάλ δεν έχει πρόβλημα με το να κρατήσει στάση αναμονής και να τον υποδεχθεί όποτε εκείνος θελήσει να γυρίσει, ωστόσο ο Πάμπλο Λάσο έδειξε πως δεν τον... καίει αυτή τη στιγμή το εν λόγω ζήτημα.

Συγκεκριμένα, ο πολυνίκης τεχνικός ανέφερε στους Ισπανούς δημοσιογράφους: «Όλο αυτό με τον Κάρολ με ενοχλεί λιγάκι. Γιατί δεν ρωτάτε τον ίδιο; Δεν βρίσκεται εδώ, δεν τον περιμένω. Έχουμε παιχνίδι να δώσουμε αύριο Έχω να ακούσω νέα του πάνω από δύο εβδομάδες».

Σχολιάζοντας παράλληλα την μέχρι στιγμής παρουσία της Ρεάλ στο ξεκίνημα της νέας περιόδου, ο κόουτς Λάσο δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας ως τώρα. Πέντε επίσημα παιχνίδια, πέντε νίκες κι ένας τίτλος. Τι άλλο να πω; Υπάρχουν περιθώρια για να βελτιωθούμε, αλλά είμαστε ήδη πολύ καλοί σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού».

@Photo credits: INTIME