Μπατίστ για Σπανούλη: «Ο Οσάμα... Μπιλ Λάντεν» (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Μπατίστ για Σπανούλη: «Ο Οσάμα... Μπιλ Λάντεν» (vid)
Ο Μάικ Μπατίστ μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη, τον Οσάμα... Μπιλ Λάντεν, όπως τον αποκάλεσε, στη σειρά ντοκιμαντέρ Σπανούλης Exclusive.

Ο Μάικ Μπατίστ γνωρίζει τον Βασίλη Σπανούλη απ΄την καλή και απ΄την ανάποδη. Υπήρξαν συμπαίκτες. Και αντίπαλοι. Μα πάνω απ' όλα είναι φίλοι. Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού μίλησε στη σειρά ντοκιμαντέρ της Nova για τον θρύλο του Ολυμπιακού, δίνοντας ένα νέο παρατσούκλι: Οσάμα Μπιλ Λάντεν!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπατίστ:

«Ο Βασίλης Σπανούλης, γνωστότερος και ο Οσάμα Μπιλ Λάντεν, αυτός είναι ο αδερφός μου. Τον αγαπώ άπειρα, έχουμε μία πολύ ξεχωριστή φιλία. Στο ξεκίνημα της καριέρας μου, όταν ήρθε απο το Μαρούσι ο Σπανούλης, έπαιζε εκεί ο Μπλάκνεϊ ένας πολύ καλός μου φίλος, το παρατσούκλι του ήταν «Μου Μου». Με πήρε τηλέφωνο, όταν υπέγραψε ο Βασίλης και μου είπε ότι πήρατε έναν παίκτη που δουλεύει σκληρά και παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι σκληρός και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσετε. Εγώ του είπα «θα δούμε τι θα γίνει». Μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός παίρνει πάντα νεαρούς παίκτες, οι οποίοι πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν να μείνουν. Νομίζω ότι ο Βασίλης το ήξερε αυτό από την αρχή. Είχε ένα όραμα, ήθελε να γίνει η καλύτερη έκδοση του εαυτού του και δούλεψε τόσο σκληρά για να το καταφέρει.

Υπήρχαν φορές που οι υπόλοιποι πηγαίναμε στην προπόνηση με 60%-70%, αλλά ο Βασίλης έπαιζε στο 110% από την αρχή. Θα νομίζετε ότι είναι λίγο τρελός, αλλά αυτός ήταν ο τρόπος προπόνησης κάθε μέρα. Και βλέπεις μετέπειτα το αποτέλεσα όλου αυτού, όλοι οι τίτλοι και όλα τα επιτεύγματα».

@Photo credits: INTIME