«Είμαι ο Βασίλης Σπανούλης και αυτή ειναι η ιστορία μου» (vid)

Newsroom
«Είμαι ο Βασίλης Σπανούλης και αυτή ειναι η ιστορία μου» (vid)
Ο Βασίλης Σπανούλης στέκεται μπροστά στην κάμερα και μας ταξιδεύει στην -γεμάτη μπάσκετ- ζωή του. Η απόρριψη από την ΕΑΛ, το άγχος για το ύψος και η... εμμονή με το μπάσκετ.

Το απόγευμα της Δευτέρας (27 Σεπτεμβρίου του 2021), ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε κι επίσημα μια τελεία στην τεράστια καριέρα του. Με το γκρι του κοστούμι, αποχαιρέτησε μια τεράστια καριέρα στον χώρο που τόσο αγαπούσε. Πάνω στο παρκέ.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι το μπάσκετ. Και όπως είπε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αν δεν υπήρχε ο Γκάλης δεν θα υπήρχε ο Σπανούλης. Και αν δεν υπήρχε ο Σπανούλης δεν θα υπήρχε ο Γιάννης.

Πώς είναι όμως να είσαι ηγέτης; Πώς είναι να κυριαρχείς στο άθλημα των ψηλών. «Ο μεγαλύτερος μύθος στο μπάσκετ είναι ότι πρέπει να είσαι ψηλός. Να πηδάς ψηλά. Να έχεις μακριά χέρια». Δεν το λέμε εμείς. Ο ίδιος, ο Βασίλης Σπανούλης το λέει. Σε μια σπάνια εμφάνιση στο Impactalk.gr ο «Kill Bill» όχι μόνος μας διηγείται την ιστορία του αλλά μας παραδίδει και μαθήματα ζώης.

Μαθήματα του «πως να γίνεις ηγέτης» σε ό,τι σου αρέσει.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι μόνο το πρώτο από τα συνολικά τρία του Βασίλη Σπανούλη στο Impact Talk. Για να δείτε όλη την σπάνια εξομολόγηση του «Kill Bill», φωτογραφίες της παιδικής του ηλικίας αλλά για τα μαθήματα που δίνει ως θρύλος του μπάσκετ μπορείτε να μπείτε στο impactalk.gr.

Ο Βασίλης Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης

 

Τελευταία Νέα