Μονακό: Στη φυσική της έδρα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Newsroom
Μονακό: Στη φυσική της έδρα κόντρα στον Παναθηναϊκό
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Γάλλοι, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο, το ματς μεταξύ Μονακό-Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα της EuroLeague θα διεξαχθεί κανονικά στο Πριγκιπάτο και όχι στην έδρα της Αντίμπ.

Η «Equipe» ήταν εκείνη που έκανε ειδική αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα υπογραμμίζοντας ότι η Μονακό θα αγωνίζεται στη φυσική της έδρα και δη στο «Salle Gaston Médecin» το οποίο βρίσκεται κάτω από το ποδοσφαιρικό «Stade Louis II».

Συγκεκριμένα το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στο γήπεδο, το οποίο αύξησε την χωρητικότητά από τις 3.000 θέσεις στις 4.090 ενώ έχει γίνει πραγματική ανακαίνιση σε όλους τους χώρους. Επίσης υπογραμμίζεται ότι στο δεύτερο μέρος της σεζόν η EuroLeague θα κάνει επανεκτίμηση, η διάρκεια της οποίας θα πρέπει να ανακοινωθεί την Πέμπτη και ίσως να σχετίζεται με μελλοντικές ρυθμίσεις στις οποίες ο σύλλογος θα μπορούσε να συνεχίσει την ανακαίνιση του γηπέδου.

Να σημειωθεί ότι η Μονακό είχε ζητήσει από την EuroLeague να παίξει τους εντός έδρας αγώνες της στην Αντίμπ, αλλά στην τελευταία συνάντηση με την Euroleague Commercial Assets, προωθήθηκε η λύση του «Salle Gaston Médecin» του Μονακό. Όπερ και σημαίνει ότι η πρεμιέρα της διοργάνωσης (30/9, 20:00) και δη η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα των Μονεγάσκων.