Γιαννακόπουλος: «Μαζί με τον Ομπράντοβιτς έγιναν όλα αυτά εδώ μέσα»!

Γιαννακόπουλος: «Μαζί με τον Ομπράντοβιτς έγιναν όλα αυτά εδώ μέσα»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Γιαννακόπουλος: «Μαζί με τον Ομπράντοβιτς έγιναν όλα αυτά εδώ μέσα»!
Ειδική μνεία στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τα επιτεύγματα του με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ, με αφορμή το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Παναθηναϊκός διοργανώνει το προσεχές σαββατοκύριακο (18-19 Σεπτεμβρίου) το τρίτο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Αναντολού Έφες, της Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και της Ουλμ του Γιάκα Λάκοβιτς.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη του τουρνουά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Προτού αναφερθώ στο τουρνουά, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου την οικογένεια και τους οικείους του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενός από τους μεγαλύτερους ανθρώπους του ευρωπαϊκού μπάσκετ που έφυγε από τη ζωή. Είναι δύσκολο να κινείσαι στο ΟΑΚΑ και να μην βλέπεις τον Παύλο ή τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Αυτό το τουρνουά μας δίνει τη δυνατότητα να κρατάμε ζωντανή την μνήμη του.

Θα ήθελα να πω ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον φίλο Ζέλικο. Μαζί του έγιναν όλα αυτά που βλέπετε εδώ μέσα...(σ.σ. έδειξε τα λάβαρα στο ΟΑΚΑ) Πάντα αποδέχεται την πρόσκληση για αυτό το τουρνουά, ανεξάρτητα με το πρόγραμμα των ομάδων του. Είναι ένα άτομο που ξέρει να σέβεται και να δείχνει την αγάπη του στο παρελθόν του. Να ευχηθώ να γίνει ένα ωραίο τουρνουά και η καλύτερη ομάδα να κερδίσει. Να βγουν τα συμπεράσματά τους. Εύχομαι οι ομάδες να έχουν υγεία και όχι τραυματισμούς. Να γίνουν ωραίοι αγώνες και να νικήσει ο καλύτερος. Άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αποδέχθηκαν την πρόσκληση».