Τρινκιέρι: «Αν δεν βγούμε με την Κλόντια Σίφερ, τότε πάμε στην Χάιντι...»

Τρινκιέρι: «Αν δεν βγούμε με την Κλόντια Σίφερ, τότε πάμε στην Χάιντι...»

Τρινκιέρι: «Αν δεν βγούμε με την Κλόντια Σίφερ, τότε πάμε στην Χάιντι...»
Ο Αντρέα Τρινκιέρι είναι πάντα απολαυστικός. Στη συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάγερν Μονάχου, μίλησε για την... Κλόντια Σίφερ και τους στόχους της γερμανικής ομάδας στη νέα σεζόν.

Η επιλογή της παρομοίωσης κάνει τον Αντρέα Τρινκιέρι ξεχωριστό. Η κουβέντα, στη συνέντευξη που παραχώρησε, πήγε στις απανωτές αποχωρήσεις από το ρόστερ της Μπάγερν Μονάχου, με αυτές των Ουέιντ Μπόλντγουιν και Τζέιλεν Ρέινολντς να είναι οι πιο ηχηρές.

Τι απάντησε ο Ιταλός προπονητής; «Θέλουμε να βγούμε με την Κλόντια Σίφερ; Σιγουρα. Μπορούμε να της τηλεφωνήσουμε - αλλά δεν θα απαντήσει. Οπότε, αν δεν βγούμε την Κλόντια, τότε ίσως με την... Τάνια; Ή την Χάιντι. Οπότε πρέπει να κάνεις ό,τι είναι δυνατό. Ήθελα την παραμονή των παικτών, αλλά γνώριζα ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει. Είμαι σούπερ χαρούμενος να έχω τους Πάουλι, Σίσκο, Λούτσιτς, Λεόν και Μπαμπ πίσω», απάντησε ο Τρινκιέρι.

Ο Ιταλός τόνισε ότι η Μπάγερν δεν πρόκειται να κάνει μεγαλύτερο βήμα, απ' αυτό που μπορεί να κάνει, εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή βλέπει την Μπάγερν στη 18η (και τελευταία) θέση της κατάταξης, ενώ για τον Οθέλο Χάντερ, ένα από τα νέα αποκτήματα, εξήγησε: «Δεν έχει μόνο την ποιότητα για να ταιριάξει απόλυτα με τους γκαρντ μας, αλλά θα είναι σημαντικός στα αποδυτήρια, με την εμπειρία και τη συμπεριφορά του, σε μία παρόμοια κατάσταση με τον Τζέιμς Γκιστ πέρσι».