Παναθηναϊκός: Λιγότερα από 2.000 εισιτήρια έμειναν για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Παναθηναϊκός: Λιγότερα από 2.000 εισιτήρια έμειναν για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Newsroom
Παναθηναϊκός: Λιγότερα από 2.000 εισιτήρια έμειναν για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Και από το ΟΑΚΑ από σήμερα (6/9) η προπώληση των εισιτηρίων για το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο διοργανώνει ο Παναθηναϊκός και θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου.

Απομένουν λιγότερα από 2.000 εισιτήρια ενόψει του φιλικού τουρνουά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου, στο οποίο οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους από κοντά έπειτα από 19 μήνες, ενώ αναμένεται κι η επιστροφή του κόουτς Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ως προπονητής πλέον της Παρτίζαν.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Και από το ΟΑΚΑ η προπώληση των εισιτηρίων για το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη διεξαγωγή του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου.

Τέσσερις από τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, οι Maccabi Playtika Tel Aviv, Anadolu Efes και Partizan Nis Belgrade θα δώσουν το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού, τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, του ανθρώπου που γιγάντωσε τον Σύλλογο και εκτόξευσε το «τριφύλλι» στην κορυφή της Ευρώπης, κάνοντάς το γνωστό στα πέρατα του κόσμου.

Τα εισιτήρια για το 3ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» είναι από σήμερα στη διάθεση των φιλάθλων μας και από το VIP Lounge του ΟΑΚΑ (είσοδος από τη Θύρα 12, άνωθεν της Θύρας VIP, Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 18:00), με γενική είσοδο 10 ευρώ και για τις δύο ημέρες. Παράλληλα, συνεχίζεται η προπώλησή τους και διαδικτυακά, μέσω του viva.gr.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

  • 17.00: Anadolu Efes - Maccabi Playtika Tel Aviv
  • 20.00: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Partizan Nis Belgrade

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

  • 17:00: Μικρός Τελικός
  • 20:00: Τελικός
  • 22:00: Απονομές

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.