Παναθηναϊκός: Στις 18-19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Παναθηναϊκός: Στις 18-19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Παναθηναϊκός: Στις 18-19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το 3ο διεθνές τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου με τη συμμετοχή Παναθηναϊκού, Μακάμπι, Εφές και Παρτιζάν.

Επιστρέφει το τουρνουά που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, αφού πέρυσι δεν διεξήχθη εξαιτίας του κορονοϊού. Φέτος εκτός του Παναθηναϊκού, θα λάβουν μέρος οι Μακάμπι, Εφές και Παρτιζάν.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα επιστρέψει για άλλη μια φορά στο ΟΑΚΑ, όπως και ο Ιωάννης Σφαιρόπουλος ξανά ως αντίπαλος. Φυσικά και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές ανεβάζει το επίπεδο ενός τουρνουά με κορυφαίες ομάδες.

Αναλυτικά

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου, το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΟΑΚΑ.

Μετά από την περσινή χρονιά, όταν και η πραγματοποίησή του δεν κατέστη εφικτή λόγω των συνθηκών, το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» επιστρέφει.

Τέσσερις από τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα δώσουν το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού, τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, του ανθρώπου που γιγάντωσε τον Σύλλογο και εκτόξευσε το «τριφύλλι» στην κορυφή της Ευρώπης, κάνοντάς το γνωστό στα πέρατα του κόσμου. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση έξι Πρωταθλημάτων Ευρώπης, δεκατριών Πρωταθλημάτων Ελλάδας, εννέα Κυπέλλων Ελλάδας και ενός διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου οι Maccabi Playtika Tel Aviv, Anadolu Efes και Partizan Nis Belgrade, ανταποκρινόμενες θετικά στην πρόσκληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, θα βρεθούν στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο σπουδαίο αυτό τουρνουά, το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός.

Σημειώνεται πως τα εισιτήρια του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα τεθούν σε κυκλοφορία την Δευτέρα 30/8 με γενική είσοδο 10 ευρώ και για τις δύο ημέρες (η διάθεσή τους θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr), ενώ οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με αυτές.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

17.00:
Anadolu Efes - Maccabi Playtika Tel Aviv
20.00: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Partizan Nis Belgrade

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

17.00:
Μικρός Τελικός
20.00: Τελικός
22.00: Απονομές

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

ττ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.