Ζάλγκιρις Κάουνας: Οι αριθμοί στις φανέλες των παικτών (pic)

Ζάλγκιρις Κάουνας: Οι αριθμοί στις φανέλες των παικτών (pic)

Ευαγγελος Στελλάκης
Ζάλγκιρις Κάουνας: Οι αριθμοί στις φανέλες των παικτών (pic)
Η Ζάλγκιρις ανακοίνωσε τους αριθμούς που θα έχουν στη φανέλα τους οι παίκτες για τη σεζόν 2021-22. Το «32» αντί για το αγαπημένο του «13», με το οποίο τον είχαμε συνηθίσει σε ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακό και Μπάμπεργκ, θα φορά ο νεαοαποκτηθής Γιάνις Στρέλνιεκς.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο λιθουανικός σύλλογος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον αρχηγό Παούλιους Γιανκούνας, ο οποίος συνεχίζει για 18η σεζόν στην ομάδα. Εν τω μεταξύ, είχε κάνει γνωστούς και τους αριθμούς που θα φορούν τη νέα σεζόν στην πίσω πλευρά της φανέλας τους οι 13 παίκτες που απαρτίζουν το - μέχρι στιγμής - ρόστερ.

Οι αριθμοί των 13 παικτών του ρόστερ

1. Μάρεκ Μπλάζεβιτς

4. Λούκας Λεκαβίτσιους

7. Τζος Νέμπο

9. Μάντας Καλνιέτις

13. Παούλιους Γιανκούνας

16. Καρόλις Λουκοσιούνας

17. Μάντας Ρουμπσταβίτσιους

21. Αρτούρας Μιλάκνις

32. Γιάνις Στρέλνιεκς

34. Τάιλερ Κάβανο

55. Νιλς Γκιφάι

77. Ζοφρί Λοβέρν

92. Εντγκάρας Ουλάνοβας

Θυμίζουμε πως η προετοιμασία των πρωταθλητών Λιθουανίας θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου. Η Ζάλγκιρις έχει αποκτήσει το φετινό καλοκαίρι τον Στρέλνιεκς που αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ, ενώ επέστρεψε στην ομάδα ο Εντγκάρας Ουλάνοβας έπειτα από μια σεζόν στη Φενερμπαχτσέ.

Στην frontline ενισχύθηκε με τον νεαρό σέντερ Τζος Νέμπο κι έχει ανακοινώσει επίσης την απόκτηση των Τάιλερ Κάβανο, Μάντας Καλνιέτις και Νιλς Γκιφάι.

Αντιθέτως, παρελθόν από το Καούνας αποτελούν οι Ρούμπιτ, Βαστούρια, Γκαρίνο, Χέιζ, Ουόκαπ, Γκριγκόνις, Γκεμπέν και Γιοκουμπάιτις.