Ζάλγκιρις: Ανακοίνωσε τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας (pic)

Ζάλγκιρις: Ανακοίνωσε τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας (pic)

Ευαγγελος Στελλάκης
Ζάλγκιρις: Ανακοίνωσε τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας (pic)
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας της Ζάλγκιρις έχει ξεκινήσει, με τον σύλλογο από το Κάουνας να ανακοινώνει παράλληλα τα πρώτα φιλικά της ενόψει της νέας σεζόν.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Λιθουανίας θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου. Την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη το σύνολο του Μάρτιν Σίλερ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στην Zalgirio Arena την Λοκομοτίβ Κούμπαν. Δύο μέρες αργότερα (3/9) θα φιλοξενήσει την Λιετκαμπέλις.

Στις 7 Σεπτεμβρίου η αποστολή της Ζάλγκιρις θα βρεθεί στην Τουρκία για να συμμετάσχει στο Gloria Cup. Ένα φιλικό τουρνουά που θα συμμετέχει η Αναντολού Έφες συν κάποιες ακόμη ομάδες που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στην Αττάλεια.

Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής η Ζάλγκιρις έχει αποκτήσει τον Γιάνις Στρέλνιεκς που αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ επέστρεψε στην ομάδα ο Εντγκάρας Ουλάνοβας έπειτα από μια σεζόν στη Φενερμπαχτσέ. Για την θέση του σέντερ υπέγραψε τον νεαρό Τζος Νέμπο κι έχει ανακοινώσει επίσης τους Τάιλερ Κάβανο, Μάντας Καλνιέτις και Νιλς Γκιφάι.

Η Ζάλγκιρις θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για τη σεζόν 2021-22 στις 20 Σεπτεμβρίου για το λιθουανικό πρωτάθλημα, ενώ αντίστοιχα η πρεμιέρα της στην EuroLeague είναι προγραμματισμένη για την 1η Οκτώβρη κόντρα στην Βιλερμπάν εκτός έδρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.