Ζάλγκιρις: Ανανέωσε ο Γιανκούνας (pic)
Με εξαίρεση τη σεζόν 2009-2010 που αγωνίστηκε στην Χίμκι, ο Παούλιους Γιανκούνας έχει περάσει μια... ζωή στο Κάουνας!
Ο εμβληματικός αρχηγός της Ζάλγκιρις, ο οποίος είναι πρώτος σε συμμετοχές (375) και ριμπάουντ (1.965) στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση θα φορέσει για 18η χρονιά τη φανέλα των Λιθουανών! Η Ζάλγκιρις ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση του Γιανκούνας, ο οποίος παράλληλα θα βρεθεί στα παρκέ της EuroLeague για 19η συνεχόμενη σεζόν!
Σε αυτά τα 18 χρόνια που προηγήθηκαν μέτρησε κατά μέσο όρο 8,5 πόντους, 5,2 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ ενώ σουτάρει με 54% στα δίποντα και 79% στις βολές.
The captain's illustrious career in Kaunas continues! @P_Jankunas13 has officially extended his contract with Zalgiris.
— BC Zalgiris Kaunas (@bczalgiris) August 12, 2021
https://t.co/YVP4iBSfC4 pic.twitter.com/3EVTwNCTiK
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.