Πρόεδρος Παρτίζαν: «Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας αξίζουν μόνιμη θέση στην EuroLeague»

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας αξίζουν μόνιμη θέση στην EuroLeague»
Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Όστογια Μιγαϊλοβιτς, μίλησε για την μόνιμη θέση που θεωρεί πως αξίζει η ομάδα του, καθώς κι ο Ερυθρός Αστέρας, στην EuroLeague, καθώς και για τα μεταγραφικά του συλλόγου.

Ο Όστογια Μιγιαϊλοβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Mozzart Sport», ανέφερε σχετικά με την μονιμότητα των σερβικών club στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης ότι «αυτή τη στιγμή η Παρτίζαν είναι ένα απ' τα πιο σοβαρά μπασκετικά project της Ευρώπης. Πιστεύω ότι η Παρτίζαν κι ο Ερυθρός Αστέρας πραγματικά αξίζουν μια μόνιμη θέση στην EuroLeague. Αυτό το βασίζω στις επενδύσεις που κάνει η χώρα, για όσα έχουμε προσφέρει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και το τι παίκτες έχουμε παράξει.

Δεν είναι καλό που η Αδριατική Λίγκα, ένα πρωτάθλημα που έχει σημαντικούς οργανισμούς που έχουν κερδίσει την EuroLeague, δεν έχει μια εγγυημένη θέση. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί. Αλλάζοντας την οργάνωση της εταιρίας αλλά και τις προσωπικές σχέσεις που έχουν φθείρει τη φήμη της λίγκας, νομίζω πως μαζί θα αλλάξει κι η συμπεριφορά της διοργάνωσης».

Για την τελευταία, χρονικά, μεταγραφή, εκείνη του Άλεν Σμάιλαγκιτς, ο πρόεδρος της Παρτίζαν σχολίασε πως «δεν τον θέλαμε μόνο εμείς, υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Είναι ένας νέος παίκτης με θητεία στο ΝΒΑ και τώρα είναι μαζί μας», ενώ αναφορικά με τον Φιλίπ Πετρούσεφ είπε ότι «ανήκει σε ένα γκρουπ παικτών που μας ενδιαφέρουν, όπως κι αρκετοί ακόμη νεαροί παίκτες, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα».

Τέλος, προϊδέασε πως «περιμένουμε σημαντικές και ποιοτικές αφίξεις τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες. Θέλω ο κόσμος να ξέρει πια ότι η κατάσταση έχει αλλάξει, θέλουμε να νικήσουμε τη φήμη που έλεγε πως η Παρτίζαν δεν είναι ένας καλός προορισμός για την εξέλιξη ταλαντούχων παικτών. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε νεαρούς και ποιοτικούς παίκτες που θα έχουν την ευκαιρία να μεγαλώσουν μέσα από έναν σύλλογο που θα νικά, με έναν προπονητή που είναι νικητής κι ο καλύτερος γενικά».