Αινιγματική ανάρτηση Χεζόνια σε Θύρα 13: «Πράσινα αδέρφια μου για μια ζωή» (pic)

Αινιγματική ανάρτηση Χεζόνια σε Θύρα 13: «Πράσινα αδέρφια μου για μια ζωή» (pic)

Γιώργος Κούβαρης
Αινιγματική ανάρτηση Χεζόνια σε Θύρα 13: «Πράσινα αδέρφια μου για μια ζωή» (pic)
Την ώρα που τα πάντα παραμένουν ανοικτά όσον αφορά την παραμονή του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό, ο Κροάτης φόργουορντ προχώρησε σε μια... αινιγματική ανάρτηση.

Η «Θύρα 13» με ανάρτηση στο Instagram κάλεσε τον Μάριο Χεζόνια να «παραμείνει σπίτι» τον οποίο και χαρακτήρισε ως «έναν από εμάς».

Όπως είναι γνωστό η «πράσινη» ΚΑΕ έχει καταθέσει πρόταση στον Κροάτη φόργουορντ έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια (σ.σ. όπου σε αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνεται και η ρήτρα της Μπαρτσελόνα) αλλά ακόμα δεν έχει δώσει την οριστική του απάντηση, παίρνοντας μέσω του ατζέντη του νέα παράταση.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/7) ο Χεζόνια απάντησε στην «Θύρα 13» χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του: «Τα πράσινα αδέρφια μου για μια ζωή. Σας αγαπώ» έγραψε χαρακτηριστικά ενώ στην πρώτη ανάρτηση ανέφερε: «Πάντα είστε η οικογένειά μου και θα είστε για πάντα. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τι σημαίνετε για μένα.»

Η «απάντηση» του Χεζόνια στη «Θύρα 13»

...και η δική του ανάρτηση

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!