«Ο Σβεντ μιλάει με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ, τίποτα περισσότερο»

«Ο Σβεντ μιλάει με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ, τίποτα περισσότερο»

«Ο Σβεντ μιλάει με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ, τίποτα περισσότερο»
Το μέλος του προπονητικού τιμ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άντον Γιούντιν επιβεβαίωσε τις επαφές της «ομάδας του στρατού» με τον Αλεξέι Σβεντ, πλην όμως ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή.

Από τη στιγμή που η Χίμκι αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα που είχαν ως αποτέλεσμα να αποσύρει τη συμμετοχή της από τη VTB League της νέας σεζόν, ο Αλεξέι Σβεντ βγήκε αυτόματα στην αγορά των free agents και όπως ανέφερε το Sportando, αναμένεται να υπογράψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από την πλευρά του, το μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, Άντον Γιούντιν ανέφερε επί του θέματος στην ιστοσελίδα playmaker24.ru:

«Κάθε καλοκαίρι γράφεται ότι η ΤΣΣΚΑ ενδιαφέρεται για έναν συγκεκριμένο παίκτη. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει πως βρίσκεται σε πραγματικές διαπραγματεύσεις. Στον Τύπο γράφονται πολλά ψέματα. Μέχρι να ανακοινωθεί κάτι στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ, οι φήμες παραμένουν φήμες. Προς το παρόν δεν έχω κάτι να πω αναφορικά με το μέλλον του Αλεξέι Σβεντ. Ξέρω ότι ο Αλεξέι μιλάει με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ. Αλλά, τίποτα περισσότερο».