Η ομάδα μπάσκετ της Ρεάλ μπορεί να παίξει στο νέο «Μπερναμπέου»!

Η ομάδα μπάσκετ της Ρεάλ μπορεί να παίξει στο νέο «Μπερναμπέου»!

Η ομάδα μπάσκετ της Ρεάλ μπορεί να παίξει στο νέο «Μπερναμπέου»!
Οι εργασίες ανακατασκευής στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αξίας 796 εκατομμυρίων ευρώ συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς ενώ η ομάδα μπάσκετ της Ρεάλ ενδέχεται να παίξει στον ίδιο χώρο από τη στιγμή που το νέο γήπεδο μπορεί να εξυπηρετεί και άλλες εκδηλώσεις!

Οι άνθρωποι της Ρεάλ αδημονούν για την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Σχεδόν χίλιοι άνθρωποι εργάζονται καθημερινά προκειμένου να μετατρέψουν την έδρα των Μαδριλένων σε ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα στον κόσμο ενώ όπως αναφέρει σημερινό (9/7) δημοσίευμα της Marca, η ομάδα μπάσκετ της Ρεάλ ενδέχεται να παίξει επίσης στο νέο «Μπερναμπέου»!

Ουσιαστικά, θα πρόκειται για ένα πολυλειτουργικό γήπεδο ενώ υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης του αγωνιστικού χώρου μέσα σε λίγα λεπτά, προσφέροντας την προοπτική διεξαγωγής και άλλων εκδηλώσεων όπως συναυλίες και αγώνες μπάσκετ, διαθέτοντας την τεχνολογία να αφαιρείται εκτός εγκαταστάσεων το γκαζόν. Σε συνδυασμό, λοιπόν με την ανασυρόμενη οροφή, δίνεται η δυνατότητα στην ομάδα μπάσκετ της Ρεάλ να χρησιμοποιεί επίσης το γήπεδο που αποτελεί τη μεγαλύτερη παρακαταθήκη του Φλορεντίνο Πέρεθ στον οργανισμό των «μερένγκες».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.