Ολυμπιακός: Αρέσει ο Ντόμπριτς, «αγκάθι» το υψηλό buy out (vid)

Ολυμπιακός: Αρέσει ο Ντόμπριτς, «αγκάθι» το υψηλό buy out (vid)

Ολυμπιακός: Αρέσει ο Ντόμπριτς, «αγκάθι» το υψηλό buy out (vid)
Ο Σέρβος φόργουορντ προτάθηκε στον Ολυμπιακό, αρέσει στον Μπαρτζώκα, αλλά θα ασχοληθεί μαζί του μόνο αν ρίξει τις απαιτήσεις του ο Ερυθρός Αστέρας.

Από την στιγμή που η συμφωνία με τον Ντέιβιντ Λάιτι χάλασε όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta, ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά και μελετάει περιπτώσεις παικτών για τις δύο πλαϊνές θέσεις.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και από την άλλη πλευρά αφού οι ατζέντηδες προτείνουν καθημερινά παίκτες τους οποίους περνούν από «κόσκινο» οι συνεργάτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς όπως είχε κάνει πέρυσι με την περίπτωση του Λιβιό Ζαν Σαρλ (τον είχε προτείνει ενώ δεν βρισκόταν στην αγορά αφού δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Βιλερμπάν), «χτύπησε» ξανά.

Ο Σέρβος ατζέντης πρότεινε στους Πειραιώτες τον Όγκνιεν Ντόμπριτς. Ο 26άχρονος φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta το buy out που έχει είναι αρκετά μεγάλο. Το νούμερο μοιάζει απαγορευτικό στην παρούσα φάση και ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως δεν θα ασχοληθεί εκτός αν η ομάδα του Βελιγραδίου χαμηλώσει τις αξιώσεις της.

Σε αυτή την περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» είναι δεδομένο πως θα μπουν σε συζητήσεις με τον Σέρβο φόργουορντ. Ουσιαστικά την προοπτική της μείωσης της ρήτρας την έχει αναλάβει ο ίδιος ο Ραζνάτοβιτς και στον Ολυμπιακό απλά περιμένουν νέα του για να κινηθούν ανάλογα.

Ο Ντόμπριτς μετρά τέσσερις σεζόν στην Euroleague, είναι περισσότερο «3» και πολύ λιγότερο «2» και πέρυσι σε 32 αγώνες πρόσφερε 8.3 πόντους με 39.8% στα δίποντα, 45.6% στα τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 1.1 λάθη σε 18:37 συμμετοχής.