Παναθηναϊκός: Επίσημα Νέντοβιτς για άλλα δύο χρόνια!

Παναθηναϊκός: Επίσημα Νέντοβιτς για άλλα δύο χρόνια!

Παναθηναϊκός: Επίσημα Νέντοβιτς για άλλα δύο χρόνια!
Πλέον είναι και επίσημο: Ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα δύο επόμενα χρόνια!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του Σέρβου γκαρντ για τα δύο επόμενα χρόνια, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νεμάνια Νέντοβιτς για δύο ακόμη χρόνια.

Ο Σέρβος γκαρντ αγωνίστηκε σε 25 ματς της EuroLeague τη σεζόν 2020-2021 έχοντας κατά μέσο όρο 16 πόντους, 3.7 ασίστ και 1.9 ριμπάουντ, με 51% ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα, 37% στα τρίποντα και 84% στις βολές».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του τόνισε στο paobc.gr: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να βρω κάπου μια συνέχεια και τη βρήκα στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ πολύ όλη τη διοίκηση και τον κόουτς για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Υπόσχομαι ότι θα τους το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας από κοντά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.