Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Λάιτι, αρέσει στον Μπαρτζώκα (vids)

Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Λάιτι, αρέσει στον Μπαρτζώκα (vids)

Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Λάιτι, αρέσει στον Μπαρτζώκα (vids)
Ο Ντέιβιντ Λάιτι που την τελευταία διετία αγωνίζεται στη Βιλερμπάν, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και είναι ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων» για την ενίσχυση της περιφέρειας.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας ήδη ανακοινώσει τον Τόμας Ουόκαπ ενώ έχει έλθει σε συμφωνία και με τους Μιχάλη Λούντζη, Τάισον Κάρτερ και Μουσταφά Φολ. Στους Πειραιώτες έχει προταθεί επίσης ο συμπαίκτης του Φολ στη Βιλερμπάν, Ντέιβιντ Λάιτι.

Ο 33χρονος Αμερικανός περιφερειακός (1μ.98) αγωνίζεται την τελευταία διετία στη Βιλερμπάν, μετρώντας 72 συμμετοχές στην EuroLeague με τους Γάλλους, την Καντού (2011-12) και τη Ναντέρ (2013-14), σημειώνοντας 10.1 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μ.ό. καριέρας.

Η περίπτωση του Λάιτι αρέσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Είναι ένας παίκτης που σουτάρει καλά (φέτος είχε 53.5% στο δίποντο) και φέτος είχε 11.3 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ σε 33 συμμετοχές στην EuroLeague με τη Βιλερμπάν που τερμάτισε στη 14η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 13-21.

Ο παίκτες δεσμεύεται με συμβόλαιο και στις τάξεις του Ολυμπιακού δεν βιάζονται για την περίπτωσή του.