Μίτσιτς: «Είμαι καλύτερος στο σκι από το μπάσκετ»! (vid)

Μίτσιτς: «Είμαι καλύτερος στο σκι από το μπάσκετ»! (vid)

Μίτσιτς: «Είμαι καλύτερος στο σκι από το μπάσκετ»! (vid)
Ο Βασίλιε Μίτσιτς συνδύασε φέτος την κατάκτηση της EuroLeague με την ανάδειξή του σε MVP του Final 4, εξηγώντας πως θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο στο σκι από το μπάσκετ!

Ο Μίτσιτς ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κατακτώντας με sweep το πρωτάθλημα στην Τουρκία στη σειρά των τελικών με τη Φενέρμπαχτσε. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά ο Σέρβος γκαρντ της Αναντολού Εφές αναδείχτηκε MVP της EuroLeague, πρωταθλητής Ευρώπης και MVP του Final 4 υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.

Το ζήτημα πλέον έχει να κάνει με το επόμενο βήμα του Μίτσιτς, ο οποίος βγαίνει στην αγορά των free agents. «Πιστεύω πως είναι έτοιμος για το ΝΒΑ» εξήγησε ο συμπατριώτης του και αντιπρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας, Νέναντ Κρστιτς για τον γκαρντ της Εφές που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The Crossover» με τον Τζο Αρλάουκας.

«Εξακολουθώ να πιστεύω πως είμαι καλύτερος στο σκι από το μπάσκετ... Είναι κάτι που πιστεύουν επίσης οι φίλοι μου! Το σκι είναι η πρώτη μου αγάπη. Το μπάσκετ είναι η δεύτερη. Μεγάλωσα στα βουνά. Τα πιο διάσημα βουνά στη Σερβία. Για έξι μήνες τον χρόνο είχαμε χιόνι και δεν είχαμε άλλη επιλογή. Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις ταλέντο και δουλεύεις σκληρά, μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα» ανέφερε αρχικά.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην αγαπημένη του μητέρα: «Πριν από δυο χρόνια έχασα τη μητέρα μου. Είναι μια τεράστια απώλεια για μένα... Όπως κάθε μητέρα, ήταν ο πιο δυνατός άνθρωπος στη ζωή μου. Όλες εκείνες οι κουβέντες που έκανα με τους γονείς μου με έχουν σημαδέψει. Με έχουν αγγίξει τόσο πολύ που τις έχω συνεχώς στο μυαλό μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.