Κρστιτς: «Ο Μίτσιτς είναι έτοιμος για το ΝΒΑ»! (vids)

Κρστιτς: «Ο Μίτσιτς είναι έτοιμος για το ΝΒΑ»! (vids)

Κρστιτς: «Ο Μίτσιτς είναι έτοιμος για το ΝΒΑ»! (vids)

bet365

Ο Βασίλιε Μίτσιτς συνδύασε την κατάκτηση της EuroLeague με την ανάδειξή του σε MVP του Final 4 και ο Νέναντ Κρστιτς εξήγησε πως ο συμπατριώτης του είναι έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Μίτσιτς ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κατακτώντας με sweep το πρωτάθλημα στην Τουρκία στη σειρά των τελικών με τη Φενέρμπαχτσε. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά ο Σέρβος γκαρντ της Αναντολού Εφές αναδείχτηκε MVP της EuroLeague, πρωταθλητής Ευρώπης και MVP του Final 4 υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.

Το ζήτημα πλέον έχει να κάνει με το επόμενο βήμα του Μίτσιτς, ο οποίος βγαίνει στην αγορά των free agents. Η Οκλαχόμα έχει τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ και ο Νέναντ Κρστιτς εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως ο συμπατριώτης του είναι έτοιμος για να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.

«Δεν μπορώ να γνωρίζω τα σχέδιά του. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω πως είναι έτοιμος για το ΝΒΑ. Προφανώς δεν γνωρίζω τις προθέσεις της Εφές, αν δηλαδή θα προσπαθήσει να τον κρατήσει αλλά ως παίκτης, είναι έτοιμος» ανέφερε ο βετεράνος σέντερ και νυν αντιπρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ. Παρεμπιπτόντως, ο Κρστιτς αγωνίστηκε στους Θάντερ την περίοδο 2008-11.

 

NBA Τελευταία Νέα