
Βίρτους: Ενίσχυση στους ψηλούς με Τζαϊτέ (pic)

Δεν σταματά τις κινήσεις της ενόψει της νέας σεζόν σε ιταλικό πρωτάθλημα και Εurocup η Βίρτους Μπολόνια. Η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ιταλία, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μουχαμαντού Τζαϊτέ. Ο παίκτης είναι 27 ετών, αγωνίζεται στο «4» και το «5» και την σεζόν που πέρασε, έπαιξε στην Γκαζιάντεπ.
Το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει διάρκεια δύο ετών, με τον ίδιο να μετρά 16.1 πόντους, 11 ριμπάουντ και 0.9 μπλοκ ανά ματς, εντυπωσιάζοντας με τα όσα έκανε στο παρκέ.
Πριν από δύο εβδομάδες η Βίρτους ανακοίνωε και την ανανέωση με τον Βινς Χάντερ.
🔊 MOUHAMMADOU JAITEH È BIANCONERO ⚫⚪@mamjaiteh14
🇮🇹 https://t.co/T6YP76W2GM
🇺🇸 https://t.co/MzaIcutlRQ#WelcomeMam #BlackisBack pic.twitter.com/K77VAUwwHt— Virtus Segafredo Bologna (@Virtusbo) July 20, 2021
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.