Καλάθης: «Το αξίζει ο Διαμαντίδης» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Καλάθης: «Το αξίζει ο Διαμαντίδης» (vid)
Η Ευρωλίγκα ανακήρυξε τον Δημήτρη Διαμαντίδη... Legend κι ο Νικ Καλάθης δε θα μπορούσε να συμφωνεί περισσότερο. Τι είπε εν όψει Τσεντεβίτα (1/4, 21:45/ΕΡΤ2) στο ΟΑΚΑ.

«Θα 'ναι ένα μεγάλο παιχνίδι, προέρχονται από μία σημαντική νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και πιστεύω πως είναι μία διαφορετική ομάδα σε σύγκριση με αυτή που αντιμετωπίσαμε την πρώτη φορά. Εμείς θα πρέπει να βγούμε έξω και να 'μαστε έτοιμοι να παίξουμε. Θα έχουμε μία καλή προπόνηση σήμερα (31/3) κι ευελπιστούμε πως θα πάρουμε τη νίκη» είπε αρχικά εν όψει 13ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 ο 27χρονος ομογενής πόιντ γκαρντ, ο οποίος μίλησε και για...

...τη βράβευση του... Legend Δημήτρη Διαμαντίδη: «Θα 'ναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς, αλλά την ίδια στιγμή μία μεγάλη τιμή για τον Διαμαντίδη. Θα βραβευτεί ως ένας από τους 5 κορυφαίους όλων των εποχών, σίγουρα μεγάλη τιμή, το αξίζει και προσωπικά για εμένα είναι ένας απ' τους μεγαλύτερους που έπαιξαν ποτέ εδώ. Όπως είπα, μεγάλο επίτευγμα, είμαστε ενθουσιασμένοι και πρέπει να το περάσουμε όλο αυτό κι μέσα στο παρκέ».

...τις κακές εκκινήσεις όπως με τη Νταρουσάφακα και την Καβάλα: «Σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Είναι ένας απ' τους στόχους μας, να σταματήσουμε τον αντίπαλο και την ίδια στιγμή να μετατρέψουμε την καλή άμυνα σε πόντους στην επίθεση. Πρέπει να ξεκινάμε καλύτερα, βρισκόμαστε πάντα στο -5 και -10 και πρέπει να το ανατρέπουμε. Σε μερικά παιχνίδια αυτό δε θα γίνεται, οπότε πρέπει να ξεκινάμε πάντα δυνατά».

Δείτε τον σε video να μιλά στους εκπροσώπους των Μέσων στο ΟΑΚΑ: