Γκιστ: «Λατρεύω να παίζω με τον Καλάθη»

Gazzetta team
Γκιστ: «Λατρεύω να παίζω με τον Καλάθη»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στον χαρακτήρα που έδειξε ο Παναθηναϊκός, μίλησε ο Γκιστ, που... αποθέωσε τον Καλάθη.

Ο... ρέκορντμαν Γκιστ μίλησε για την νίκη κόντρα στην Καρσίγιακα, αλλά και χαρακτήρα που δείχνει οΠαναθηναϊκός.

Αναλυτικά:

«Ήταν από τα παιχνίδια που όλα σου πάνε καλά. Κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι, έχουμε πολύ καλή ομάδα. Αρχίσαμε πολύ δυνατά τον αγώνα και πήραμε μια μεγάλη διαφορά. Η Καρσίγιακα είναι καλή κι αθλητική ομάδα, αλλά είχαμε τις λύσεις για να φτάσουμε στη νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα μετά την ήττα μας από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και σημασία έχει πώς θα διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις μέσα στη σεζόν».

Όσο για την συνεργασία του με τον Καλάθη, τόνισε: «Λατρεύω να παίζω μαζί του, είναι πολύ καλός αμυντικός, βγάζει ενέργεια και έχει πάντα καθαρό μυαλό».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.