Γκιστ: «Κανείς πιο δυνατά στο ΟΑΚΑ απ' ό,τι εμείς» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Γκιστ: «Κανείς πιο δυνατά στο ΟΑΚΑ απ' ό,τι εμείς» (vid)
Ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί ν' ανέβει στο 3-1 στον γ' όμιλο της Ευρωλίγκας σε βάρος της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο κι ο Τζέιμς Γκιστ εξήγησε τη σημασία των εντός έδρας υποχρεώσεών του.

Ο 28χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ μίλησε στους εκπροσώπους των Μέσων στο ΟΑΚΑ για...

...το κατά πόσο ο Παναθηναϊκός μπορεί να επαναλάβει την εμφάνιση απέναντι στη Φενέρ (91-73 με 18/26τρίπ.): «Πρέπει να προσεγγίσουμε την αναμέτρηση με τον ίδιο τρόπο και την ίδια νοοτροπία. Πρέπει να μπούμε δυνατά, να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, ν' αγωνιστούμε σκληρά. Εδώ είναι η έδρα μας, κανείς δε μπορεί να 'ρθει εδώ και ν' αγωνιστεί πιο δυνατά απ' ό,τι εμείς. Αν διατηρήσουμε αυτή τη νοοτροπία θα 'ναι καλά για εμάς. Ίσως να μη βάλουμε 18 τρίποντα, αλλά θα 'μαστε εντάξει».

...τα κατά πόσο η πρόκριση στο ΤΟΡ 16 περνάει απ' το ΟΑΚΑ με 5/5 νίκες: «Θα 'ναι βασικός παράγοντας για εμάς, ώστε να προκριθούμε στο ΤΟΡ 16, σίγουρα. Αλλά θέλεις να μπορείς να πάρεις και μερικές ποιοτικές εκτός έδρας νίκες. Στο ΤΟΡ 16 μόνο οι εντός έδρας νίκες δεν αρκούν, πρέπει να μπορείς να νικήσεις κι εκτός έδρας. Οπωσδήποτε είναι κλειδί να νικήσουμε όλες τις εντός έδρας υποχρεώσεις μας, είναι εκ των στόχων μας, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε και σημαντικές νίκες εκτός έδρας».